Peste 1 milion de volume și reduceri de până la 80%, anul acesta, la LibFest!

Târgul de Carte se va desfășura online în acest an, în perioada 25-28 martie 2021, fiind organizat ca de fiecare dată de Libris.ro. Târgul online „LibFest”, care va ține locul tradiționalului Târg de Carte și Muzică, va reuni 100 de edituri la ediția din această primăvară, cu peste 1 milion de volume și reduceri de până la 80%! Programul complet al LibFest, precum si evenimentele – lansari si dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Organizatorii pregătesc intens ediția din acest an și au lansat deja invitația către public. Vor fi 4 zile intense cu peste 100 de edituri, peste 150 de evenimente – lansări, dialoguri și dezbateri live cu autori, peste 3.000 de cărți cu autograf, peste 250.000 de titluri, însumând 1 milion de volume. Iubitorii de cărți se vor putea bucura de reduceri între -20% -80%.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Printre autorii care vor intra in dialog live în cadrul LibFest se numără Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolae, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Niculina Gheorghiță, Alec Blenche, Otilia Mantelers, Iv cel Naiv, Tony Mott și mulți alții.

Pandemia a impactat puternic piața de carte, în special din perspectiva interacțiunii pe care iubitorii de lectură o aveau cu scriitorii preferați. LibFest transferă experiența în online, aducând mai aproape de cititori un număr impresionant de autori și oameni de cultură în cadrul unui maraton de transmisii live –lansări, dezbateri și sesiuni de Q&A. Un târg de carte virtual are avantajele sale: un spațiu generos de expunere a cărților și a experiențelor culturale, accesul rapid la întreaga ofertă editorială și livrarea rapidă a cărților dorite, inclusiv a celor cu autograf, în maximum 48 de ore”, a precizat Laura Țeposu, CEO și co-fondator Libris.ro

Fii la curent cu programul și veștile LibFest, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.