Peste 20 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore! Cele mai multe apeluri au fost primite de către Salvamont Municipiul Braşov

Peste 20 de persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de către salvamontişti, 13 dintre acestea fiind transportate la spital, potrivit Salvamont România.

Cele mai multe apeluri – opt – au fost primite de către Salvamont Municipiul Braşov, urmând Salvamont Lupeni şi Salvamont Sinaia, cu câte trei solicitări.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 23 de persoane. Dintre acestea, 13 au fost predate serviciului de ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. O persoană a avut nevoie de elicopterul SMURD pentru transport şi predare la spital. S-au primit şi 21 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, menţionează reprezentanţii Salvamont. 

Citeste și:  Peste 181 de tone de alimente donate: Clienții Lidl și-au arătat solidaritatea pentru comunitățile defavorizate și au donat o cantitate record de alimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.