Peste 4500 de elevi au început școala la Săcele

Peste 4500 de elevi săceleni au început astăzi școala la cele 6 unități școlare din Municipiul Săcele. La fel ca în ultimii 3 ani, elevii de clasa I au fost așteptați în clasă de Primul Ghiozdan. Anul acesta 385 de elevi de clasa I au beneficiat din partea administrației săcelene de un ghiozdan echipat cu toate rechizitele școlare necesare.
Programul Primul Ghiozdan este unul din cele 3 programe dedicate elevilor pe care Primăria le-a implementat în ultimii 4 ani. Celelalte două programe sunt transportul gratuit oferit copiilor de la școlile săcelene și premierea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură. 
Primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, care a participat la deschiderea anului școlar la Școala Gimnazială nr. 4 ”Frații Popeea” și la Liceul Teoretic ”G. Moroianu” a afirmat că în școlile săcelene vor fi realizate investiții importante și în anii următori.
Anul acesta au continuat de altfel și investițiile în clădirile unităților școlare săcelene. Astfel la Grădinița Liceului ”Zajzoni Rab Istvan” și la Școala Gimnazială Nr.5 a fost înlocuit acoperișul; la Sala de Sport a Liceului Tehnologic Victor Jinga s-au facut lucrări de hidroizolație și termoizolație, iar la Școala Gimnazială Nr.4 lucrări de reparații și zugrăveli exterioare. La Corpul C al Liceului Teoretic ”G. Moroianu” (fosta Școală Nr.6) s-au realizat lucrări de reparații și zugrăveli interioare și exterioare, lucrări de împrejmuire și asfaltarea curții interioare. Din iunie 2016 până anul acesta 2.952.000 de lei au fost investiți în unitățile școlare săcelene.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.