Peste 60 milioane de euro rămân în Cluj-Napoca după festivalul UNTOLD 2022

Peste 60 milioane de euro rămân în Cluj-Napoca după festivalul UNTOLD 2022, susţin organizatorii. Au fost în total 360.000 de participanţi, din care 270.000 din afara judeţului Cluj, aceştia din urmă cheltuind,în medie, cel puţin 225 euro, mai spun aceştia, potrivit agenției de presă Rador.

Aproape un milion de lei urmează să fie investiţi în refacerea şi repararea spaţiilor folosite în timpul evenimentului, inclusiv gazonul deteriorat de pe Cluj Arena şi diverse locuri din Parcul Central.

Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică şi dance din Europa, le transmit clujenilor nemulţumiţi de felul în care arată oraşul după cele patru zile de festival, că pe lângă încasările de milioane de euro, Clujul a beneficiat şi de un uriaş capital de imagine, la fel ca şi Transilvania şi întreaga Românie, mai scrie sursa citată.

Citeste și:  Solidaritate pe teren accidentat! Aventurierii din comunitatea OFFROADAJUTĂ își folosesc pasiunea și abilitățile pentru a schimba vieți

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.