Piața de Miercuri se închide: Măsuri speciale în piețele agroalimentare din Brașov

Piața de Miercuri se închide începând de luni, este decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în acord cu Ordonanței militare nr. 2 din 21.03.2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. Piețele agroalimentare rămân deschise dar cu respectarea strictă a măsurilor de protecție.

,,Având in vedere prevederile Ordonanței militare nr. 2 din 21.03.2020, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, am decis ca, începând cu data de 23 martie, Piața de Miercuri sa își suspende activitatea. Piețele agroalimentare rămân deschise. Toti comercianții vor trebui sa își acopere produsele cu folie, pe fiecare taraba vor fi afișate măsurile de protecție pe care fiecare persoana trebuie sa și le ia, se va continua dezinfecția piețelor, in afara programului de licuri cu publicul. Totodata, facem un apel la brasoveni sa respecte distantele minime între ei și ceilalți cumpărători și sa își ia toate măsurile pentru a nu răspândi acest virus. In cursul zilei de astazi voi avea o videoconferința cu reprezentanții operatorului in transport, pentru a vedea modul in care prevederile acestei ordonanțe se transpun in transportul public de călători”, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.