Pietrele lui Solomon, fascinanta zonă încărcată energetic cu efect vindecător asupra multor boli

Pietrele lui Solomon, zonă încărcată energetic.
Datorita oxigenului in exces imprastiat de padurea ce inconjoara Pietrele lui Solomon si a proprietatilor sale balneo-climaterice, zona poate fi o cura perfecta de sanatate. Pana si apa ce curge printre pietre are efect vindecator asupra bolilor cardio-vasculare. La fel ca multe alte zone din România, Pietrele lui Solomon este încărcată energetic. Specialiștii din domeniu susțin că în urma unor disfuncții zona s-a încărcat cu ioni. Aceștia joacă un rol important în tratarea bolilor cardio-vasculare. Pornind de la acest detaliu, extrem de important, există foarte mulți oameni, care ajung la Pietrele lui Solomon și simt cum se încarcă energetic.
Zona aceasta este considerată prielnică pentru bolnavii de inimă, datorită aerului bogat în oxigen și preferată de alpiniști pentru escalade cu diferite grade de dificultate. De aici se poate urca pe un drum forestier la Poiana Mică, după care se ajunge în Poiana Brașov, unde atât vara, cât și iarna turistul are ce face, aici nu se plictisește nimeni (vara sunt diferite trasee turistice și iarna se schiază pe șapte pârtii cu diferite grade de dificultate nelipsind și pârtiile pentru săniuțe).

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Pietrele lui Solomon este una dintre cele mai fascinante și misterioase zone din Brașov. Încărcată energetic și presărată cu numeroase legende, zona Pietrele lui Solomon este locul pe care orice turist trebuie să-l viziteze. Zona Pietrelor lui Solomon este situata la iesirea din Scheii Brasovului de unde se parcurge un drum de piatra de 2km lungime.
In urma sapaturilor arheologice din 1913 se observa existenta unei cetati de nerecunoscut azi ochiului liber, cetate ce a fost locuita pe toata perioada epocii neoliticului, a epocii bronzului si celei a fierului. Imprejmuirea cetatii era facuta de valurile de pamant si zidurile dacice. Tot descoperirile arheologice au concluzionat ca cetatea si-a gasit sfarsitul in timpul razboaielor dintre daci si romani.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Escaladări montane la Pietrele lui Solomon
Daca sunteti pasionati de escaladari montane, ati nimerit traseul perfect pentru astfel de activitati.
In cazul in care sunteti impatimitii mersului pe doua roti, mai aflati ca este un traseu perfect de strabatut cu lantul intins pana spre Poiana Brasov.

Cum se ajunge la Pietrele lui Solomon. Ajungi in inima muntilor cu autobuzul din Brașov
La Pietrele lui Solomon se poate ajunge cu autobuzul 51 din Gara Brașov până pe Tocile (aproape de pietre) și cu autobuzul 50 din Livadă tot pe Tocile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.