Pilotul Marian Comșa a intrat în cursa pentru Primăria Teliu

PMP a scos „artileria grea” pentru Primăria Teliu. Unul dintre cei mai pregătiți candidați pentru fotoliul de primar, Marian Comșa, a fost desemnat pentru localitatea Teliu.

Marian Comșa este un candidat polivalent, foarte bine pregătit, ale cărui acțiuni au fost încununate cu succes pe toate planurile. Pentru mulți, este un pilot de raliu de succes victoriile lui impresionând întreaga lume automobilistică din România.

Alții îl cunosc pe Marian Comșa, ca scafandru sau ca navigator. Dar punctul forte al candidatului la Primăria Teliu rămâne activitatea managerială,

Marian Comșa având rezultate impresionante în domeniul energiilor regenerabile.
Grație experienței acumulate, Marian Comșa este recomandat să producă schimbarea de care comuna Teliu are nevoie.

Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Proiectele cu care Marian Comșa pleacă la drum sunt tabu pentru alți candidați: o bibliotecă digitalizată, fibră optică în întreaga comună, internet gratuit în școli și tablete pentru elevi. Dar planul forte al viitorului primar Marian Comșa este transformarea comunei Teliu, într-o localitate autonomă din punct de vedere energetic.

„Teliu nu doar că poate deveni o localitate independentă din punct de vedere al consumului, dar poate produce energie pe care s-o vândă în rețeaua națlională. În felul acesta, bugetul localității va economisi sume impresionante din plata facturilor de curent pentru instituțiile publice și iluminatul public. Iar surplusul de energie, vărsat în rețeaua națională va aduce bani la bugetul localității. Acesta este punctul din care pleacă toate proiectele. Este ușor să le promiți oamenilor că faci ceva, fără să ai idee cu ce bani. Când am decis să mă implic activ în viața comunității din Teliu am știut că pot să aduc bani, comunei și să scutesc cheltuieli foarte mari. Abia apoi am spus ‘VOI FACE!’. Toți acești bani care până acum au mers pe facturi, vor fi direcționați spre problemele cu care locuitorii din Teliu se confruntă. Și sunt slavă Domnului foarte multe lucruri de făcut. Oamenii nu au la Teliu, nici până acum canalizare, lucru de neacceptat în anul 2021. Nu neglijez nici fondurile europene, care ne vor permite să dezvoltăm o strategie de dezvoltare de anvergură a comunei. Avem mult de lucru, dar cel mai important este faptul că nu ne vom plânge de bani, iar dacă bani sunt și am demonstrat că eu nu trebuie să-i cer, ci îi aduc, toate proiectele sunt realizabile”, ne-a declarat Marian Comșa, Candidatul PMP la Primăria Teliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.