Pisoiul salvat din fântâna din Dumbrăvița s-a făcut pompier VIDEO

Puiul de pisică salvat în această dimineață de pompierii brașoveni dintr-o fântână din Dumbrăvița a fost adoptat de lucrătorii Detașamentului I „Țara Bârsei”. Pisicul a primit numele Tom și va fi de acum mascota pompierilor brașoveni. Salvatorii lui au fost impresionați de puterea cu care pisoiul s-a luptat în apa rece a fântânii până la sosirea ajutorului și s-au hotărât să-i ofere un adăpost.

„Pisicul explorator a căzut într-o fântână cu adâncimea de 25 de metri. Alertat de zgomotele felinei, un localnic a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor.

În urmă cu puțin timp, pompierii brașoveni s-au deplasat în localitatea Dumbrăvița cu toate echipamentele necesare pentru o misiune de salvare. Diametrul mic al puțului, precum și adâncimea mare la care se afla animalul au făcut ca acțiunea să fie foarte dificilă. Soluția a fost una singură: un pompier a coborât cu troliul și a recuperat motanul.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

După sperietura prin care a trecut, pisicul a primit numele Tom și a fost adoptat de colegii noștri din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Brasov”, se arată într-un comunicat al ISU Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.