Pistă de biciclete Braşov-Codlea: Discuţiile au început

Viceprimarul oraşului Codlea, Erwin Albu a avut o întrevedere cu primarul Braşovului, George Scripcaru. De data aceasta una oficială. Cei doi edili, se cunosc, după cum povesteşte vicele din Codlea, de pe vremea când conducea protestele de sub Măgură, pentru salvarea Spitalului Municipal. Atunci, Spitalul din Codlea şi organizatorul protestelor au primit sprijinul lui Scripcaru. Un episod pe care vicele din Codlea şi-l aminteşte cu fair-play. Întâlnirea de la Braşov a avut o temă cu totul specială şi de interes, pentru Braşov şi Codlea: respectiv, amenajarea unei piste de biciclete care să lege cele două oraşe:

”Azi am vizitat Primaria Brasov in calitate de viceprimar si am avut discutii extrem de constructive si asezate cu domnul primar George Scripcaru. Codlea si Brasov se vor dezvolta impreuna in continuare in cadrul zonei metropolitane si isi vor intensifica colaborarea. Transportul metropolitan a fost subiectul principal si am fost atent la sfaturile pe care le-am primit pe aceasta tema, pentru o implementare cat mai buna la Codlea. Si biciclismul si traseele care sa lege ambele orase vor fi proiecte comune.
Ne-am amintit si de rolul hotarator pe care l-a jucat interventia domnului primar Scripcaru la nivel central pentru redeschiderea spitalului Codlea in 2011, in urma numeroaselor noastre proteste de atunci.
Mi-a urat succes in noua postura si s-a adresat si activistului din mine cu „acum o sa vezi si tu diferenta dintre teorie si practica si ca nu e asa usor cum pare”, a povestit Erwin Albu pe pagina de Facebook.

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.