Placheta de Onoare a Poliției Române, acordată unui polițist brașovean

Pentru rezultatele deosebite obținute în cariera profesională, la data de 24 martie 2021, agentul șef principal de poliție SANDU IOAN CORNEL din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Stațiunii Râșnov, a fost recompensat cu PLACHETA DE ONOARE A POLIȚIEI ROMÂNE.

Agentul șef principal de poliție SANDU IOAN CORNEL își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov începând cu data de 01 ianuarie 1995, debutând ca polițist de ordine publică, iar din anul 2004, ca polițist pe linie rutieră.

De-a lungul carierei, colegul nostru a primit numeroase recompense pentru rezultatele foarte bune obținute, de asemenea, fiind apreciat prin calificativele “FOARTE BINE”.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Agentul șef principal de poliție SANDU IOAN CORNEL își desfășoară activitatea cu pasiune, dăruire și responsabilitate.

Echipa managerială a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov transmite felicitări pentru implicare și îi dorește mult success în carieră.”, se arată în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.