PNL: 400 de minori dispar anual din România și nimeni nu știe nimic de ei!

Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost dați dispăruți 4000 de minori. Au fost regăsiți 3600. Nu au mai fost găsiți 410. Doar în 2018.

Pentru a atrage atenția că tragedia de la Caracal nu este singulară, vom depune 400 de perechi de încălțăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne (Piața Revoluției), sâmbătă, 3 august a.c., la ora 11.05 – ora primului apel la 112 al Alexandrei.

La eveniment participă Președintele Filialei București a Partidului Național Liberal, doamna Violeta Alexandru, alături de președinții filialelor celor 6 sectoare și de colegi/colege din cadrul Partidului Național Liberal – filiala București, din Organizația Femeilor Liberale, Senatori și Deputați PNL, Consilieri Generali ai PNL respectiv Consilieri Locali din Administrația Publică Bucureșteană.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Considerăm că înființarea unor structuri specializate în cadrul județelor/regiunilor cu personal și logistică specializată, care să preia, din prima etapă, cazurile de persoane dispărute sau răpite, ar fi una dintre soluții fiind evident că polițiștii de ordine publică sunt depășiți de complexitatea unor asemenea cazuri.

Inițiativa se numește #400 pentru 400 și solicită autorităților găsirea de SOLUȚII sistemice pentru ca statul să nu mai ajungă să piardă urma minorilor dispăruți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.