PNL-iștii brașoveni cu dosare penale nu au ce căuta în preajma lui Iohannis la întâlnirea de vineri

Peneliștii cu dosare penale nu au ce căuta în preajma președintelui Klaus Iohannis la întâlnirea de vineri de la Brașov. Este ordinul venit pe firul scurt de la Centru și pe care PNL Brașov l-a luat în discuție. La nivel local, PNL a colectat ceva membri cu probleme astfel că va fi greu pentru filiala locală să respecte ordinul, fără să-l lase singur pe președintele Iohannis. Conducerea partidului s-a reunit de urgență, marți seară, la sediul partidului, cu o listă neașteptat de lungă în mână, pentru a-i avertiza pe posesorii de dosare penale să nu se apropie de președinte. Nu de alta, dar Iohannis nu ar vrea să fie surprins în vreo poză cu vreun urmărit penal, fie el de la PNL. Din lista lungă a celor care au interzis în preajma lui Iohannis, se numără:
George Scripcaru, Adrian Gabor, Adrian Oprică, Gavril Matei, Claudiu Coman, Claudiu Cornea, Mihai Donțu, Dragoș Crăciun, Vasile Ungureanu, Cătălin Munteanu și Adina Burbacă, toți posesori de dosare penale.
Este de urmărit cât de ascultători vor fi peneliștii, vizați de ordinul de restricție impus de la București, ca să nu-i strice pozele președintelui.
Este notorie toleranța „0” a președintelui Klaus Iohannis față de indivizii cu dosare penale, indiferent de apartenența politică, astfel că este de așteptat ca la întâlnirea de vineri de la Brașov președintele să fie înconjurat de câțiva membri ai filialei locale. Puțini, dar curați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.