Podium complet pentru ACS Fast Line Rockets (Brașov), la ultima etapă din cadrul Minicupei României la Schi Alpin 2023

Weekendul trecut au avut loc ultimele două concursuri, Cupa Sport N’Joy și Cupa We Ski din cadrul Minicupei României la Schi Alpin, care s-au desfășurat la Muntele Mic, în județul Caraș-Severin.

La start, au fost prezenți aproximativ 100 de sportivi de la toate cluburile din România, iar „Fast Line Rockets” din Brașov a participat cu 12 mici sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Atât la Cupa Sport N’Joy, cât și la Cupa We ski, Clubul „Fast Line Rockets” a urcat pe podium complet, la categoria U8, prin sportivii:

  • Danciu Radu – locul I
  • Covalschi Alexandru – locul II
  • Supuran Noah – locul III
Citeste și:  Minivacanță în siguranță! Datorită sistemului preventiv de ordine și siguranță publică adoptat la nivel național

La categoria HC au reușit să obțină un loc III în cadrul Cupei We Ski prin Ocu Cezar.

Evenimentul a fost organizat de Minicupa României la Schi Alpin și Clubul Sportiv Sport N’Joy, sub egida Federației Române de Schi-Biatlon, practic este Campionatul Național al României pentru copii cu vârsta de până la 12 ani, considerat principala pepiniera pentru schiul alpin românesc de performanță.

Așadar, în urma rezultatelor Brașovul are un campion și un vicecampion în Campionatul de Schi Alpin pentru copii! Danciu Radu – Locul 1, la categoria de vârstă 2016+, iar locul 2, la categorie 2014-2015, de fratele său, Danciu Vlad. Micii campioni sunt antrenați în cadrul Clubului Fast Line Rockets Brașov de Alexandru Nisipeanu și Laurențiu Martac, ambii foști sportivi de performanță cu rezultate excelente.

Citeste și:  10 sfinți tămăduitori sărbătoriți în luna mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.