Poiana Brașov: Pârtii deschise și condiții optime de schi în partea superioară

Pârtii deschise și condiții optime de schi în partea superioară până la îmbarcare – Telescaun Ruia (Kanzel, Ruia, Lupului Superior, Drumul Rosu si Suliar). Stratul de zăpadă bătută măsoară astăzi, 5 aprilie 2023, 30 cm în Kanzel, 20 cm în zona Lac și 5 cm în zona inferioară (Varianta Bradu).

În ciuda ninsorilor din ultimele zile pârtiile din partea inferioară Telescaunului Ruia nu au un strat suficient care să permită practicarea în siguranță a sporturilor de iarnă, iar din acest motiv, reprezentanții recomandă folosirea Telegondolei și pentru coborârea din Masivul Postăvarul.

Conform prognozelor actuale ce indică pentru perioada următoare 05 -17.04.2023 temperaturi între -5 și +3, precum și precipitatii sub formă de ninsoare, probabil că în partea superioară se vor putea practica sporturile de iarna în condiții optime.

Citeste și:  Elevii dintr-o comună brașoveană primesc biciclete noi într-o mișcare pentru sănătate și mediu

Peste această perioadă prognozele nu mai sunt la fel de optimiste, iar din acest motiv reprezentanții pârtiilor sunt rezervați în legătură cu integritatea stratului de zăpadă și a condițiilor de schi din tot Masivul Postăvarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.