alphaville

Poliția Animalelor devine operațională în 60 de zile: MAI a stabilit structurile județene

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă, vineri seară, că Poliţia Animalelor va fi operaţională în următoarele 60 de zile, după adoptarea unei OUG de înfiinţare de către Guvern. Poliţia Animalelor va avea structuri în toate județele, 488 de poliţişti, 88 de medici veterinari, uniformă distinctă şi dotări specifice, potrivit news.ro.

”Poliția Animalelor nu reprezintă doar o dorință personală, ci este ASTĂZI glasul mai multor generații care au adunat de-a lungul timpului nenumărate supărări pentru modul în care au fost şi, din păcate, încă sunt tratate animalele în România.  Acest lucru spune foarte multe despre educația și civilizația unei țări. V-am ascultat, am empatizat cu dumneavoastră şi, mai presus de orice, am simţit nevoia societății românești pentru înființarea Poliției Animalelor. Încă de la începutul mandatului și până astăzi, din partea mea şi a MAI a existat întotdeauna deschidere pentru a veni în ajutorul animalelor care au fost victimele cruzimii oamenilor”, a scris, vineri seară, Marcel Vela pe Facebook.

Citeste și:  Fundația Comunitară Brașov lansează astăzi concursul de proiecte „Jocurile Cartierului”. Sunt invitate să aplice organizații sau grupuri de inițiativă din municipiul Brașov

Acesta anunţă că Poliţia Animalelor va avea structuri în toate județele, 488 de poliţişti, 88 de medici veterinari, uniformă distinctă şi dotări specifice.

”În următoarele 60 de zile, termenul de finalizare a procedurilor administrative şi organizatorice, ea va fi operațională în toată țara. Vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați fost alături în acest demers atât de dorit”, a mai scris Vela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.