Poliţiştii au un cerc de suspecţi în cazul bancomatului furat

Poliţiştii braşoveni anunţă că au deja un cerc de suspecţi în cazul bancomatului aruncat în aer, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În acelaşi cartier, în septembrie 2014, hoţii au furat, în 37 de secunde, un seif de 50 de kilograme din sucursala unei bănci.

„În acest moment avem un cerc de suspecţi asupra căruia urmează să ne pronunţăm”, a declarat subcomisar de poliţie Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov. Vineri, la ora închiderii băncii, în bancomat erau 160.000 de lei.

Numărul suspecţilor nu a fost însă precizat şi nici alte detalii nu au fost făcute publice, cercetările fiind în curs.

Poliţiştii urmează să stabilească şi câţi bani erau în bancomat. „În acest moment nu putem spune dacă este vorba despre un prejudiciu, aşteptăm reprezentanţii băncii”, a afirmat Alina Maria Ivan.

Un localnic susţine că i-ar fi văzut pe cei care au acţionat. El susţine că ar fi vorba despre „trei persoane, două în negru şi una în alb, cu fâş alb”, care ar fi avut şi cagule pe cap.

„Ăla din spate avea o plasă, o pungă, făcută ghemotoc, ca o franzelă, o avea în mână şi ăla din faţă de tot, care a ajuns primul pe Arinului, făcea cu mâna, mai repede, ce le zicea nu ştiu. (…) N-am auzit discuţia. (…) Era 4 fără 25”, a declarat localnicul, care a văzut suspecţii înainte ca aceştia să dispară după bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.