Polițiștii brașoveni au deschis o anchetă în cazul fotografiei care prezintă zeci de călători înghesuiți în autobuz

Poliţiştii din Braşov au demarat o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu mai multe persoane care circulă înghesuite cu un mijloc de transport în comun.

”În urma apariţiei în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care călătoresc cu un mijloc de transport în comun, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braşov, s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

În fotografii se vede cum mai multe persoane circulă înghesuite într-un mijloc de transport în comun, iar unii dintre călători poartă mască de protecţie.

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

Poliţiştii au precizat că acţionează în continuare, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi în teren pentru impunerea normelor legale în timpul  Stării de Urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.