Polițiștii brașoveni au desfășurat, din nou, acțiuni pentru menținerea siguranței rutiere

Polițiștii brașoveni au desfășurat în ultimele 24 de ore, din nou, mai multe acțiuni pentru menținerea siguranței rutiere la Brașov.

  • Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 09 mai 2022, în jurul orei 21.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 54 ani, care conducea un autovehicul pe strada Crinului din municipiul Brașov.

            Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

            În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • La data de 09 mai 2022, în jurul orei 19,20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 39 ani, care conducea un autovehicul pe strada Republicii din localitatea Sânpetru, județul Brașov.
Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,67 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

În fapt, la data de 09 mai 2022, în jurul orei 07,50, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 54 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe raza localității Bran, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

            Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

            În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 09 mai 2022, în jurul orei 00.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 18 ani, care conducea un autoturism pe strada Graurului din municipiul Brașov.
Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras din posesia proprietarului și condus pe drumurile publice fără încuviințarea acestuia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere și “furtul în scop de folosință”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.