Polițiștii brașoveni au emis ordin de protecție provizorie pentru o femeie din Făgăraș

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “amenințare”.

În fapt, la data de 23 august 2021, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, în vârstă de 40 ani,  din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său o amenință.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în vârstă de 43 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, i-ar fi adresat soției sale amenițări cu acte de violență, creând-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.