Polițiștii brașoveni au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o femeie agresată de soț

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 30 iunie 2021, în jurul orei 23.20, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Drăguș, județul Brașov, cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o verbal și fizic.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 35 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat-o verbal și fizic pe soția sa, provocându-i acesteia o stare de temere.  

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat

Citeste și:  UNTOLD, ales pentru a doua oară, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.