Polițiștii brașoveni au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o femeie agresată din Rupea

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”amenințarea”

În fapt, la data de 21 iunie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din orașul Rupea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către soțul său, fiindu-i provocată o stare de temere – transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Alina-Maria Ivan.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, cu care locuia în același imobil.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursa foto, cetateanul.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.