Polițiștii brașoveni continuă acțiunile de verificare a măsurilor anti-Covid, la Brașov

Polițiștii brașoveni au continuat, ieri, acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și polițiști locali, au organizat și desfășurat noi activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Forțele de ordine au acționat în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Activitățile desfășurate de către polițiștii brașoveni sunt adaptate permanent în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Citeste și:  Furtuni catastrofale în Dubai! Inundații, haos și zboruri anulate

Ieri, 01 martie 2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au verificat 117 locații, 60 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

Polițiștii brașoveni, alături de polițiștii locali, au legitimat aproximativ 2.500 de persoane, au verificat circa 200 de mijloace de transport persoane și 190 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 144 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 11 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, valoarea totală a acestora fiind de 7.250 lei.

Citeste și:  A început evaluarea efectivelor speciilor de animale strict protejate, la nivelul județului Brașov

Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 2.400 depersoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.