Polițiștii caută o minoră de 14 ani, dispărută

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale desfășoară activități de depistare a unei minore, în vârstă de 14 ani din municipiul Brașov, jud. Brașov.

Polițiștii au fost sesizați la data de 29 iulie 2020 de către părinții minorei, care au declarat faptul că, persoana în cauză a plecat în noaptea de 29 iulie 2020, în intervalul orar 00.30-02.30, de la domiciliul din mun. Brașov, jud. Brașov și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,65 m, greutate : 52 kg, constituție: atletică, păr: șaten închis, lung, desfăcut, ochii căprui.  

Are asupra sa o geantă de voiaj dreptunghiulară, de culoare maro cu verde închis, în care are mai multe  obiecte de îmbrăcăminte.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

 Minora nu are asupra sa telefon mobil și nici actul de identitate. Persoanele care pot furniza informații cu privire la minora în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.