Polițiștii cer sprijinul brașovenilor: Dacă recunoașteți indivizii, sunați la 112

Bărbatul și femeia din imagine sunt căutați de polițiștii brașoveni pentru că s-au folosit de un card bancar găsit de pe care au retras 9.600 de lei. Cei doi au găsit portmoneul pierdut de un brașovean.

In interior se afla atât cardul bancar cât și codul pin. Cei doi nu au stat pe gânduri. S-au dus la mai multe ATM-uri de unde au sustras diferite sume de bani, valoarea totală ajungând la 9.600 de lei.

În momentul în care proprietarul cardului a realizat că pierduse portofelul, a anunțat la bancă pierderea cardului, însă suma fusese deja extrasă.

Omul a cerut ajutorul polițiștilor, care au verificat locurile de unde au fost scoși banii de la ATM-uri și cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere i-au identificat pe făptași.

Citeste și:  MDLPA: Analiza progresului în implementarea Strategiei Naționale de Reducere a Riscului Seismic

Cei doi sunt dați acum în urmărire. Polițiștii nu au aflat deocamdată identitățile lor și fac apel la cei care pot da relații despre ei să sune imediart la 112.
Cei doi sunt acuzați de “însușirea bunului găsit”, ”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și “acces ilegal la un sistem informatic”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.