kis fm

Polițiștii locali au împărțit amenzi șoferilor care au staționat pe pistele de biciclete sau în stațiile RATBV

Trebuie știut faptul că Poliția Locală Brașov desfășoară acțiuni specifice susținute pentru descurajarea șoferilor care opresc/staționează în zone unde acest fapt este interzis. Așa că, aviz celor care au acest obicei, întrucât se pot trezi cu o surpriză neplăcută care să îi afecteze la buzunar!

Vorbim despre o campanie de informare și conștientizare (PISTA DE BICICLETE NU E PARCARE! NICI STAȚIA RAT! ȘI NICI TROTUARUL!), campanie adresată conducătorilor auto care îi „sfidează” în continuare pe bicicliști, oprind sau staționând pe benzile speciale destinate circulației acestora.

Polițiștii locali de la Biroul Rutier vor oferi șoferilor flyere care conțin informații cu privire la aceste aspecte, pentru a le readuce aminte că nu sunt singuri pe străzile din oraș și trebuie să îi respecte pe toți participanții la trafic, fie ei pietoni sau bicicliști.

Citeste și:  ULTIMĂ ORĂ Regulamentul parcărilor din Brașov a fost modificat: Iată noutățile

În atenția polițiștilor locali de la Biroul Rutier sunt și autovehiculele “uitate“ de proprietari pe trecerile de pietoni, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități – fără a deține acest drept – în stațiile de autobuz ori pe trotuar sau chiar în giratorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.