Portarul ‘stegar’ Eugen Nae, campion în Superliga din China

Fostul „stegar” Eugen Nae este campionul Superligii din China. Fostul portar, care a evoluat la FC Braşov în perioada 2007-2009, face parte din staff-ul lui Cosmin Olăroiu la Jiangsu Suning, echipă care a devenit joi, pentru prima oară în istorie, campioana Chinei.

După 0-0 în prima manşă a finalei Superligii chineze, trupa din Nanjing a învins-o în retur, 2-1, pe Guangzhou Evergrande, gruparea care a dominat fotbalul din China, cu 8 titluri în ultimele nouă sezoane.

„Le mulţumesc «stegarilor», care mi-au transmis felicitări. A fost o surpriză. La FC Braşov au fost doi ani frumoşi pentru mine, îmi amintesc cu plăcere de perioadă petrecută acolo.

Câştigarea campionatului în China a reprezentat una dintre cele mai mari bucurii din viaţa mea. Acum ne bucurăm, sărbătorim, dar abia aştept să revin în ţară pentru vacanţă.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă la SR Braşov. În ultima perioadă am ţinut legătura cu Ciprian Jurubescu, cu care am legat o prietenie din perioada în care am jucat sub Tâmpa. I-am promis că îl voi vizita când voi ajunge la Braşov. Salutări din China tuturor «stegarilor», oriunde s-ar afla”, a menţionat Eugen Nae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.