P&P anunță refacerea marcajelor rutiere din parcările din Brașov

P&P SRL, concesionarul parcărilor publice cu plată din municipiul Brașov a anunțat că, în perioada următoare va demara ample lucrări de execuție pentru marcajele rutiere pe amplasamentul parcarilor publice.

Lucrările sunt programate să înceapă din data de 6.08.2021, ora 22.00 și se vor realiza etapizat pe sectoare/zone ale municipiului Brașov, punctul de start fiind zona Livada Poștei.

Se vor realiza etapizat pe sectoare/zone ale municipiului Brașov, punctul de start fiind zona Livada Poștei, urmand ca în cel mai scurt timp să vă facem cunoscute viitoarele amplasamente în care se vor trasa marcajele rutiere. În vederea diminuării la minim a disconfortului creat cetățenilor, lucrările se vor desfășura pe timp de noapte, iar pe perioada de execuție a lucrărilor, parcările publice cu plată vizate vor fi temporar închise. Asigurăm populația că luăm toate măsurile pentru urgentarea lucrărilor cu respectarea standardelor de calitate impuse de astfel de lucrari”, se arată în comunicatul de presă al companiei. 

Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.