PPU cere implementarea ideilor SMART CITY la Brașov

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a prezentat propunerile pentru
implementarea principiilor de SMART CITY și în municipiului Brașov, precum și cu privire la o parte din opțiunile disponibile pentru municipiul Brașov: oraș turistic sau industrial, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul partidului.

Violeta Radu, Lidera Filialei Municipale PPU (social-liberal) Brașov a vorbit despre programul de implementare a principiilor SMART CITY in Brașov.
„Orașul inteligent are ca scop simplificarea procedurilor și proceselor, reducerea costurilor, reducerea timpului alocat diverselor acțiuni, reducerea consumabilelor, optimizarea metodologiilor de lucru și multe altele. În alte cuvinte de ce să pierzi timpul la cozi, ghișee etc., când ai putea să-l folosești pentru ceva constructiv, pentru tine și familia ta?”, a spus

Violeta Radu, Lidera Filialei Municipale a PPU (social-liberal).
Noul membru al conducerii județene PPU (social-liberal) Brașov este Bogdan Breja, un nume cunoscut brașovenilor și un antreprenor de succes.

„Propunem Consiliului Local Brașov și brașovenilor susținerea dezvoltării comerciale a centrului istoric, care rămâne brandul turistic local nr. 1, relaxarea legislației privitoare la autorizarea activităților comerciale în zona centrului istoric și transformarea centrului istoric prin PUZ în zonă destinată activităților comerciale”, a transmis Bogdan Breja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.