Prefectul Brașovului a convocat CJSU pentru impunerea măsurilor determinate de depășirea pragului de 3 la mie

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, „constatarea încadrării în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile, în vederea punerii în aplicare a măsurilor stabilite în prezenta hotărâre, se realizează în maximum 48 de ore de la atingerea acestora, prin hotărâre a comitetului județean/al municipiului București pentru situații de urgență, pe baza analizelor prezentate de direcțiile de sănătate publică județene, respectiv a municipiului București, iar măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia” (Anexa 2, art. 4 al. 1).

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

În temeiul acestor dispoziții, prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat pentru data de 27.10.2020 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea constatării depășirii incidenței cumulate de 3/1.000 de locuitori în municipiul Brașov, analizării acestei situații și luarea măsurilor care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.