Prefectul Brașovului schimbă regulile ‘jocului’. Cum se vor organiza ședințele

Prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii, a convocat astăzi o ședință a Comisiei de dialog social, la care a participat și președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, alături de reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate, ai organizațiilor sindicale și patronale.
„Din câte am aflat, până acum ședințele acestei comisii au avut, din păcate, o frecvență foarte redusă. De aici înainte, le vom organiza lunar, așa cum prevede regulamentul-cadru. Am toată deschiderea de a colabora și îmi doresc să văd și din partea dvs. aceeași deschidere și implicare, inclusiv de a propune teme de interes, la dezbaterea cărora să putem invita și experți din domeniile respective”, a spus prefectul județului.
Printre chestiunile discutate la ședința de astăzi s-au numărat găsirea unei soluții pentru decontarea costului navetei cadrelor didactice de către Primăria Budila, necesitatea respectării Legii salarizării unitare pentru toate categoriile de angajați din sectorul public, necesitatea modificării Legii dialogului social, despre care liderii sindicali afirmă că este discriminatorie față de salariați, analiza modului în care se face managementul deșeurilor în județ ș.a.

Citeste și:  Klaus Iohannis, mesaj de Paște: "Vă urez să primiţi în suflet Lumina Învierii şi bucuria deplină"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.