Pregatirile de Halloween sunt în toi la Castelul Bran

Împrumutată de pe continentul american, sărbătoarea de Halloween a devenit una dintre cele mai cunoscute „tradiții” la nivel mondial. La noi în ţară una dintre destinaţiile preferate pentru petrecerile tematice de Halloween este Castelul Bran, iar evenimentele vor avea loc în perioada 28-29 octombrie.

„Turul special de data aceasta şi pentru prima oară în istorie, va începe de la ora 9 dimineaţa şi se va termina la miezul nopţii, atunci când se va face ultima intrare. Pe parcursul întregii zile, castelul Bran va avea obloanele trase şi luminile scăzute. Vor fi actori care vor interacţiona cu vizitatorii, efecte video şi sonore şi decorurile de Halloween cu care ne-am obişnuit deja publicul”, a spus Alexandru Prişcu, purtătorul de cuvânt al Castelului Bran, citat Radio România Brașov.

Pe lângă decorațiunile specifice, evenimentul de anul acesta va oferi o experiență senzorială unică oaspeților: muzică și sunete horror, personaje fantastice, proiecții speciale, recuzită de film și bomboane pentru copii. Luminile difuze și podelele care scârțâie vor adăuga farmec atmosferei. De asemenea, pentru cei curajosi, Tunelul Timpului va găzdui un show special și biletul va costa 40 lei. Curajoșii vor fi răsplătiți cu un shot de vodcă neagră.

Citeste și:  Rezultatele Loto 6/49, Joker, Noroc Plus şi Loto 5/40 din 19 mai 2024

Biletele de intrare, în funcţie de programul ales, variază între 100 şi 600 de lei şi pot fi achiziţionate din timp, online sau pe loc, în ziua evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.