Premierul Nicolae Ciucă şi-a anunţat candidatura la şefia PNL

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, că şi-a depus candidatura la şefia PNL. Premierul candidează la şefia PNL cu moţiunea intitulată „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”, potrivit agenției naționale de presă Agerpres.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, PNL este în prezent la guvernare şi are datoria să asigure stabilitatea ţării, să guverneze eficient şi să ofere românilor siguranţă, dar şi încrederea că va fi depăşit cu bine contextul actual complicat. El s-a declarat convins că va face alături de colegii din partid o echipă „puternică” şi „unită”.

Obiectivul său este „întărirea” PNL şi pregătirea alegerilor următoare. „Dacă vom guverna bine, dacă vom reuşi să ducem la bun sfârşit obiectivele pe care le avem în programul de guvernare, atunci şi rezultatele vor fi evidente”, a menţionat premierul.

Citeste și:  OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalație inovatoare pentru captarea și utilizarea carbonului

El a adăugat că vor fi luate toate măsurile necesare pentru protejarea cetăţenilor de efectele generate de războiul din Ucraina şi crizele cu care se confruntă întreaga Europă.

Congresul extraordinar al PNL se va reuni duminică pentru a alege preşedintele partidului. Florin Cîţu a demisionat sâmbătă de la şefia PNL, iar Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte al partidului, a preluat preşedinţia interimară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.