Premiile Bafta au loc în acest weekend

Premiile Bafta au loc în acest weekend,pe 10 si 11 aprilie. Tom Hiddleston, Hugh Grant și Felicity Jones sunt starurile pe care o să le vezi la ceremonia din Londra. Pelicula românescă Colectiv este nominalizată la categoria Cel mai bun documentar. Ceremonia de înmânare a premiilor va avea loc pe 11 aprilie, la Royal Albert Hall în Londra.

Premiile BAFTA sunt premii conferite anual pentru realizări deosebite în filme, televiziune, filme pentru copii și pentru programe interactive de către British Academy of Film and Television Arts, o organizație non-profit a profesioniștilor din film și televiziune din Marea Britanie, fondată 1947. Între 2008 și 2016, ceremoniile s-au desfășurat la Royal Opera House din Londra. Începând cu 2017, ceremoniile s-au desfășurat la Royal Albert Hall din Londra.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Vă reamintim că producția românească „Colectiv”, a lui Alexander Nanau, după cele două nominalizări de la Oscar, a primit o nominalizare și la BAFTA. Producția este nominalizată la categoria „Cel mai bun documentar”, alături de My Octopus Teacher, The Dissident și The Social Dilemma.

Premiile BAFTA reprezintă echivalentul britanic al Premiilor Oscar. Gala BAFTA 2021, premiile cinematografiei britanice, va avea loc la data de 11 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.