Președintele CJ Prahova, nu mai așteaptă autostrada Ploiești-Brașov! „Vom face noi mai multe centuri ocolitoare pe Valea Prahovei în regim de drumuri județene”

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că va începe construcția acestora în condițiile în care lucrările pentru autostrada Ploiești-Brașov au de așteptat până în 2024, acesta fiind termenul pentru finalizarea documentației necesare scoaterii la licitație a noului tronson de A3. Centurile ocolitoare vor fi construite în zona localitaților Comarnic, Bușteni și Azuga. Pentru autostrada Ploiești-Brașov au început abia analizele tehnice.

Prahovenii nu merită să aștepte alte zeci de ani pentru soluția salvatoare, miraculoasă, „de la centru”. Consiliul Județean Prahova va construi centuri ocolitoare pentru descongestionarea traficului pe DN 1 – la Comarnic, Bușteni și Azuga, pe DN 1A – la Vălenii de Munte, și pe DN1B – la Mizil”, a scris pe pagina sa de Facebook, Iulian Dumitrescu.

Citeste și:  Anunț privind finalizarea derulării proiectului grant capital de lucru AGRO FOOD pentru societatea AGRO A & A SRL

Sursa foto, observatorulph.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.