Președintele Klaus Iohannis, printre invitații Simonei Halep la nunta de astăzi

Președintele României Klaus Iohannis ar putea participa la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc! Șeful statului ar fi fost invitat de dubla campioană de Grand Slam la evenimentul programat astăzi, 15 septembrie 2021. La petrecere sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi, în special prieteni, rude şi apropiaţi ai celor doi.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc ar putea fi cel mai important eveniment monden al anului! După cununia civilă, care va avea loc la Casa de Căsătorii, invitații, printre care s-ar putea număra și Klaus Iohannis, vor petrece la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța.

Potrivit prosport.ro, invitații la petrecerea de după cununia civilă vor trebui să respecte mai multe reguli neobișnuite! Simona Halep le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, le-a interzis să vină cu cadouri sau cu daruri în bani.

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Simona Halep şi Toni Iuruc îşi vor spune ”Da” în faţa ofiţerului stării civile în cadrul unui eveniment care va avea loc pe malul mării. Ulterior, cei doi vor merge într-un cunoscut club din Mamaia, unde are loc petrecerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.