Prima ediție a Târgului de Cicloturism va avea loc în perioada 2-4 iulie, la Brașov

Asociația European Events and Festivals, împreună cu partenerii săi, au onoarea de a vă invita la deschiderea oficială a primei ediții a Târgului de Cicloturism, care va avea loc la Brașov, pe Aleea de Sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brediceanu – între str. Suișul Castelului și Bastionul Funarilor), în data de 2 iulie 2021, ora 11:00.

Deschiderea oficială care va avea loc vineri pe 02.07.2021 la ora 11:00 pe Aleea Tiberiu Bredicianu / Sub Tampa va fi urmată de o conferință de presă.

La deschidere au confirmat participarea: Primarul orașului Brașov, domnul Allen Coliban, Presedintele Consiliului Judetean Brasov, domnul Adrian Vestea, E.S. Ambasadorul conferderatiei Elvețiene în România, domnul Arthur Mattli, E.S. Consulul Onorific al Republicii Austria la Sibiu, domnul Andreas Huber, E.S. Consulul Onorific al Frantei la Brasov, domnul Ion Ciolacu, E.S. Consulul Onorific al Poloniei la Brasov, domnul Janusz Szaliski, E.S. Consulul Onorific al Italiei la Brasov, domnul Emilio Bagnasco, Presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania – FIHR, domnul Calin Ile și Președintele Asociatiei Smart City Brasov, domnul Cristian Macedonschi

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

Târgul de Cicloturism de la Brașov, care se va desfășura în perioada 2-4 iulie, are scopul de a promova Zona Metropolitană Brașov și județul Brașov impreună cu împrejurimile sale, ca o destinație de turism activ, menită să ofere vizitatorilor și turiștilor multiple posibilități de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și interesant totodată.

Diversitatea ofertei de turism a Brașovului face posibilă împletirea mai multor forme de turism: cultural, activ, rural, în natură, de city break, care pot fi practicate și savurate de pe de bicicletă.

În acest sens, Târgul de Cicloturism Brașov are ca obiectiv principal promovarea Brașovului și a județului Brașov, ca destinație de excelență pentru cicloturism, alături de promovarea bicicletei ca mijloc de mobilitate și agrement pentru turiști.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

La târg participa agenții de turism care ofera tururi de cicloturism, firme care inchiriaya biciclete electrice, scolio de mountainbike si primariile Codlea și Râșnov alaturi de asociatile de turism locale care vor prezenta noile trasee de bicicletă.

Cicloturismul a crescut exponential in perioada pandemica si a devenit un megatrend turistic pe tot globul.

Prin acest târg de promovare a cicloturismului se alătură și Brașovul oraselor turistice moderne care promovează aceasta formă de turism ecologic și sustenabil so devine un first mover in domeniu in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.