Primăria Brașov a asfaltat o stradă pentru campanie: După alegeri, asfaltul a fost îndepărtat VIDEO

Situație bizară pe strada Ioan Socec din cartierul Tractorul: O stradă a fost asfaltată în campania electorală doar ca să dea bine la brașoveni. La numai o lună distanță, asfaltul a fost scos, pentru că jumătate din drum nici măcar nu aparține Primăriei Brașov, ci este proprietate privată.

Firma care a executat lucrarea este Eurostrada, care în ultima vreme a primit contracte pentru reparații străzi în valoare de 33 de milioane de euro.

O porțiune din strada Ioan Socec, este proprietate privată. Există pe rol un litigiu între proprietarul jumătății de drum și Primăria Brașov. Strada a stat foarte multă vreme neasfaltată. În campanie, Primăria Brașov s-a gândit că trebuie să „cosmetizeze peisajul”, iar drumul a fost asfaltat peste noapte.

Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Lucrarea a avut efectul scontat, riveranii s-au bucurat că au scăpat de hârtoape. Mai greu a fost însă cu proprietarul terenului, care a notificat Primăria să aducă terenul la starea inițială. Așa se face că, peste noapte, tot la adăpostul nopții, angajații firmei Eurostrada, au rașchetat asfaltul, l-au încărcat în camioane și duși au fost.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov susține că asfaltarea s-a făcut dintr-o eroare a lucrătorilor de la Eurostrada și că lucrările de asfaltare și decopertare nu vor fi plătite de municipalitate.

”Exact la o lună de la alegerile locale din 27 septembrie, a dispărut noaptea ca prin minune asfaltul de pe porțiunea Ioan Socec, de lângă 1 Decembrie 1918. Se pare că alegerile locale nu sunt făcătoare de minuni și a venit momentul să se plătească polițele pentru lucrurile făcute pe genunchi pentru voturi. Lucrarea de decopertare a fost făcută noaptea, cu mult zgomot și Poliția Locală a fost sesizată de vecini pentru deranjarea ordinii publice”, a scris Președintele Asociației Comunitare pentru Dezvoltarea Cartierului Tractorul, Sebastian Ichim pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.