Primăria Brașov a mai pierdut o bătălie în războiul parcărilor cu compania P&P

P&P SRL, compania care administrază locurile de parcare din municipiul Braşov a primit câștig de cauză la recursul în instanţă împotriva Consiliului Local Braşov în conflictul care priveşte gestionarea locurilor de parcare cu plată din oraş. Curtea de Apel Brașov a menținut, ieri, 18 august 2021, decizia Tribunalului Covasna de a anula Hotărârea de Consiliu Local prin care se rezilia contractul de concesiune a parcărilor publice, încheiat cu firma în cauză.

„Mai este foarte mult până la finalul acestei lupte cu P&P-ul. Suntem abia la început, ne așteptam la o luptă pe viață și pe moarte“, susține primarul Allen Coliban. Potrivit acestuia, soluția de ieri „vizează doar cererea de suspendare a hotărârii Consiliului Local de aprobare a rezilierii“.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Solutia pe scurt afișată pe site-ul instanței: „Respinge recursul formulat de recurentul Consiliul Local al Municipiului Braşov împotriva sentinţei civile nr. 653/28.06.2021 pronunţată de Tribunalul Covasna. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, astăzi 18.08.2021. Document: Hotarâre 500/2021 18.08.2021”.

Contractul în cauză a fost încheiat de vechea administraţie pentru o perioada de 10 ani, fiind prevăzute toate locurile de parcare publice din oraş.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.