Primăria Brașov pregătește noi trusouri pentru bebelușii brașovenilor

Programul de susținere a natalității lansat în urmă cu doi ani de către Primăria Municipiului Brașov, prin Direcția de Asistență Socială, va continua și anul acesta. În vederea continuării programului, Direcția de Asistență Socială a semnat un nou contract în valoare de 750.000 de lei pentru furnizarea unor noi trusori.

Pachetul conține produse destinate nevoii de creștere și îngrijire a copiilor în primele trei luni de viață, de la hăinuțe, prosop, păturică, la biberoane, termometru, absorbante sau șervețele. Principala cerință în ceea ce privește hăinuțele livrate este ca acestea să fie realizate 100% din bumbac, fără aplicații cauciucate, în culori vii, nontoxice și diferențiate pe gen.

Citeste și:  Municipalitatea investește în siguranța brașovenilor și vrea să reducă actele de vandalism și să păstreze orașul mai curat

Acestea vor fi oferite părinților ai căror bebluși s-au născut la începutul anului 2021. Condiția principală pentru acordarea trusourilor este ca părinții să fie domiciliați în municipiul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.