Primăria Brașov va amenaja o nouă zonă de agrement în cartierul Uzina 2

Reprezentanții Primăriei Brașov au verificat, miercuri, stadiul lucrărilor de igenizare a terenului pe care va fi amenajată noua zonă de agrement din cartierul Uzina 2.
Aceasta va fi amenajată pe strada Drumul Cernatului, în spatele fostei cantine a Liceului de Alimentație Publică, în cadrul proiectului Municipalității de amenajare locuri de joacă și terenuri de sport.

,,Am reușit să identificăm actualul proprietar al fostei cantine, am avut o discuție cu el și i-am cerut să pună în siguranță această structură, să o igenizeze și să pună elemente de protecție în jurul ei, iar terenul din spatele clădirii va fi curățat și vom transforma această zonă într-una de agrement, cu un loc de joacă mare, zona cu aparate de fitness, cu terenuri de sport, pentru copiii și tinerii din acest cartier. Acum doi ani am finalizat lucrările de modernizare a clădirii Liceului Sportiv, astăzi (miercuri, n.n.) am predat amplasamentul pentru amenajare a terenului de fotbal și de construire a sălii de sport de la fostul stadion Carpați, și tot astăzi am început amenajarea acestui teren cu facilități pentru sport și pentru petrecerea timpului liber. Sper ca și cei care dețin fosta cantină să se apuce de lucru, astfel încât această zonă să își schimbe radical imaginea”, a declarat reprezentantul Primăriei Brașov.

Citeste și:  Preţul mediu al benzinei față de luna trecută s-a majorat cu 9,5% şi al motorinei cu 8%. Vezi care stații din Brașov au cele mai bune prețuri

În acest moment în cartierele din municipiul Brașov funcționează 246 de locuri de joacă dintre care 8 au fost amenajate în acest an, 36 de terenuri de sport, din care 9 amenajate în acest an, iar alte 12 au fost modernizate, 51 de zone cu aparate de fitness și 9 zone de workout.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.