Primăria Făgăraș a predat amplasamentul constructorului care va extinde și moderniza Școala Generală nr. 7

Primăria Făgăraș a predat amplasamentul constructorului care va extinde și moderniza Școala Generală nr. 7. Elevii vor fi mutați din clădirile care vor fi complet reabilitate, iar organizarea de șantier va începe curând, în momentul în care vremea va fi permite acest lucru.

„Va începe organizarea de șantier, în scurt timp. Conform raportului comisiei desemnate, s-a negociat prețul pentru închirierea a două clădiri unde să fie mutați elevii. O propunere de hotărâre va ajunge pe masa consilierilor locali în ședința de joi, 3 martie, pentru închirierea spațiilor unde se vor desfășura activitățile didactice pe timpul lucrărilor. După relocarea copiilor, constructorul începe lucrările la clădire. Înainte de semnarea ordinului de începere a lucrărilor, am avut două sesiuni de discuții cu părinții și profesorii, iar elevii vor face școală doar de dimineață”, declară primarul Gheorghe Sucaciu.

Pe lângă lucrările de consolidare a structurii de rezistenţă a celor două corpuri ale clădii, se va mai construi un nivel. Cel de-al treilea etaj va găzdui 5 laboratoare (de fizică, chimie, limbi străine, informatică și științe naturale), dotate și utilate. De asemenea, se va construi și o sală de sport.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.