Primăria: În școlile din Săcele NU există probleme cu toaletele

Toate cele 6 unități școlare din municipiul Săcele au grupuri sanitare racordate la rețelele de apă și canalizare și respectă normele igienice.

Într-o informare a Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Școala Gimnazială nr.1  apare într-o listă a unităților școlare din județ cu probleme la grupurile sanitare. Informația a fost preluată și prelucrată tendențios de site-ul saceleanul.ro, care a prezentat-o ca făcând parte dintr- o ”listă a rușinii”. O simplă verificare ar fi dezvăluit faptul că informația prezentată de Inspectorat nu este conformă cu realitatea, fiind vorba de un singur corp de clădire (din cele 7 ale școlii) care are grupul sanitar lipit de clădirea școlii, dar care îndeplinește toate normele igienice.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Amintim că la începutul anului 2018 la Școala Gimnazială nr.1 existau 5 corpuri de clădire ale căror grupuri sanitare erau în curtea școlii. Municipalitatea, în ultimii 4 ani, a realizat investiții în toate grupurile sanitare din unitățile școlare săcelene, care astăzi se prezintă în condiții corespunzătoare din punctul de vedere al igienei și al dotărilor necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.