Primăria investeşte 1.18 milioane de lei pentru achiziţia de mobilier urban

1,18 milioane de lei, aceasta este valoare pe care Primăria Braşov vrea s-o investească în mobilierul urban. Intenţia municipalităţii a fost anunţată de platforma SICAP unde a deschis o licitaţie publică. Pe lista achiziții se numără, printre altele, coșuri de gunoi stradale destinate colectării selective a deșeurilor. Potrivit solicitării municipalităţii, vor fi achiziționate 50 de coșuri, fiecare dintre ele urmând să aibă câte trei recipienți, pentru hârtie, plastic și sticlă.

Lista de achiţiţii continuă cu 170 de bănci cu spătar și picioare din fontă, 150 de coșuri de gunoi din metal cilindrice, 50 de coșuri de gunoi stradale de alt tip, dar și 30 de jardiniere din lemn.
Ofertele se pot depune până pe 28 iunie, piesele de mobilier urban urmând să fie livrate în termen de 4 luni de la semnarea contractului.

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

„Ofertantul aflat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor, va prezenta la sediul Primăriei Municipiului Braşov, în termen de 7 zile de la data transmiterii solicitării, sub sancţiunea descalificării, câte o mostră din fiecare tip de element de mobilier urban solicitat, necesare evaluării din punct de vedere tehnic”, se precizează în anunțul de licitație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.