Primăria Săcele a finalizat intabularea Spitalului Municipal

După o muncă de aproape 3 ani, s-a reușit finalizarea lucrărilor de intabulare și actualizare date cadastrale a imobilului clădiri+teren ce aparțin Spitalului Municipal Săcele.
Una din problemele grave cu care se confrunta orașul nostru era cea a proprietăților. În anul 2016, Săcele nu avea intabulate pădurile, pășunile, străzile, drumurile de exploatare, marea majoritate a școlilor și nici măcar cartierele. Din acest motiv unul din obiectivele majore ale actualei administrații a fost intabularea imobilelor municipiului Săcele. După 4 ani această problemă este rezolvată în mare parte.
În ceea ce privește intabularea Spitalului Municipal Săcele, aceasta a fost absolut necesară deoarece spitalul deține o suprafață generoasă de teren care va permite în viitor dezvoltarea Spitalului. Deja la această oră se lucrează la realizarea unui Studiu de Fezabilitate privind ridicarea unui nou corp de clădire pentru Spitalul Municipal Săcele, în spațiu din jurul acestuia urmând, ca și în anii viitori, să aibă loc investiții care țin de dezvoltarea spitalului.

Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.