Primăria: ‘Străzile din Brașov sunt deszăpezite’ – Numărul de telefon pentru sesizări

43 de utilaje de deszăpezire au ieșit în trafic în ultimele 24 de ore la Brașov pentru a curăța drumurile din municipiu. Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, la această oră nu sunt probleme cu zăpada la Brașov, toate drumurile fiind curățate de zăpadă.

În ultimele 24 de ore, firma Comprest, cea care asigură deszăpezirea la Brașov a aruncat pe carosabil 240 de tone de material antiderapant. Potrivit municipalității 3.000 de tone de material antiderapant sunt încă în stocul firmei care asigură deszăpezirea.

Pentru zonele în care utilajele de deszăpezire nu au ajuns, Primăria a pus la dispoziția brașovenilor un număr de telefon la care se poate cere intervenția utilajelor: 0268-416495.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

2 thoughts on “Primăria: ‘Străzile din Brașov sunt deszăpezite’ – Numărul de telefon pentru sesizări

  1. Buna ziua,
    Pe str.Traian Demetrescu deszapezirea si curatatea se face numai pana la intersectia cu str.Stancii spre casa Dl ului Cancescu.
    De ani de zile asa se procedeaza.
    Mai sus la capat de strada masinile patineaza
    printre cele parcate.Nisip nu mai vezi nici macar o pata.Si noi platim aceeasi taxe ca si partea de jos a strazii.
    Pe Cibinului spre hoteluri se poate da cu sare/nisip dar la Tr.Demetrescu nr.18 unde este parcarea si singurul loc unde se intorc masinile e patinoar.

  2. Buna ziua
    Locuiesc pe str. Dealul Spirii colt cu str. Kolar Gustav. Ambele strazi duc la spitalul de pneumologie pavilioanele 1 si 2. Cand ninge se face deszapezirea in mod intensiv doar pe str. Dealul Spirii fara a se intra si pe Kolar Gustav unde este panta si pericol crescut de accident. Din aceasta cauza am avut de doi ani evenimente neplacute fiindu-mi avariate masinile in mod constant. La fel s-a intamplat si in acesta seara, 17.01.2022, cand din cauza faptului ca s-a omis efctuarea deszpezirii pe str. Kolar Gustav, o masina care a coborat din drumul de Poiana a derapat si a avariat masina sotului meu. Sotul meu este o persoana cu dizabilitati, in acest caz cauzandui un prejudiciu material cat si disconfort profund nemaiputand acum sa se deplaseze, durata pana la reparatiei putand fi destul de lunga. Pe noi cine ne protejeaza in aceste situatii, ce putem sa facem, stiu vom primi scuze dar asta nu indreapta cu nimic raul facut. Daca a-ti fi in locul nostru ce a-ti face? Probabil ca este retorica toata aceasta problema si raspunsul va fi unul rece profund lipsit de umanism. Macar odata poate va fi cineva tras la raspundere pentru neglijenta! Noi tragem doar ponoasele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.