Primarul Allen Coliban continuă lupta pentru parcările Brașovului

Compania care administrează parcările din Brașov a anunțat, recent, că începând de astăzi, 1 iulie, va fi din nou valabilă taxa pentru parcarea autovehiculelor în Brașov. Primarul Allen Coliban, însă, spune că acesta este începutul unei lupte de uzură cu un partener contractual care nu-și respectă obligatiile.

Vă prezentăm integral, mesajul publicat de primarul Brașovului, Allen Coliban, pe pagina sa de Facebook:

Acesta este începutul unei lupte de uzură cu un partener contractual care nu-și respectă obligatiile. Tribunalul Covasna a admis cererea de suspendare a HCL-ului din 6 mai 2021 prin care s-a aprobat rezilierea contractului de parcări cu P&P SRL. Acest lucru NU înseamnă finalizarea procesului și nici că instanța din Covasna s-a pronunțat pe fondul problemei, ci doar a admis cererea de suspendare a hotărârii Consiliului Local până la finalizarea procesului pe fond.

Justiția își va urma cursul, iar la finalul acestor procese intentate ofertantului de servicii, am speranța că municipalitatea împreună cu toți brașovenii vor ieși învingători. După cum am prezentat și în raportul depus în instanță, ofertantul P&P și-a încălcat obligațiile contractuale, aducând prejudicii municipalității, implicit cetățenilor. Este de datoria mea și a reprezentanților brașovenilor din Consiliul Local să ne îndreptăm juridic împotriva oricărei entități care prejudiciază interesul cetățenilor.

Această luptă va continua și nu va fi una scurtă sau ușoară, iar astfel de contracte păguboase, încheiate de fosta administrație, vor fi eliminate rând pe rând.

Serviciile de care beneficiază brașovenii vor deveni în timp unele de calitate, la prețuri setate de piață, concurență și de viziunea dezvoltării orașului, iar celor care cred că se poate continua prin căpușarea bugetului local le transmit că acea vreme a apus.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.