Primarul Brașovului devine Grinch, după ce a furat Crăciunul brașovenilor

Inspirat probabil de pelicula pentru copii „Cum a furat Grinch Crăciunul”, primarul Brașovului, George Scripcaru, s-a gândit să pună, și el, planul în aplicare la Poalele Tâmpei. Așa se face că Brașovul are parte de cele mai întunecate sărbători de iarnă, anul acesta. Iluminatul festiv a fost aprins pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, însă brașovenii încă mai caută pe străzi să vadă sutele de mii de beculețe pentru care Primăria susține că a cheltuit 100.000 de euro.

Pe bună dreptate brașovenii care au avut curiozitate să meargă în Piața Sfatului pentru a vedea bradul, înjură pe rețelele de socializare ca la ușa cortului, bătaia de joc marca Primăria Brașov. Și asta, pentru că iluminatul festiv, cel mai sărac și vomitiv de urât, a fost gândit doar pentru câteva străduțe din Centrul Istoric, în rest, străzile din întregul oraș aracă ca într-o zi obișnuită de toamnă.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Chiar și clădirile, împodobite în alți ani cu mare fast, au fost lăsate anul acesta în beznă, iar cele care totuși au primit ceva podoabe, arată sinistru. Multe dintre ornamentele instalete nici măcar nu funcționează.

Turiștii și brașovenii au început să critice pe rețelele de socializare bătaia de joc cu care Primăria a împodobit anul acesta orașul. „Probabil au fost folosite ornamentele vechi de la Teliu”, au comentat internauții, care arată cu degetul spre primar, devenit un veritabil Grinch, care a furat Crăciunul brașovenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.