Primarul din Bod fură startul în campania electorală cu ‘baloane de săpun’

Primarul din Bod a intrat deja în campanie electorală. Sergiu Arsene s-a grăbit să se laude bodenilor cu „pielea ursului din pădure”. Arsene a ieșit în fața bodenilor cu un document care atestă luarea în evidență a obiectivului „Campusul Școlar Colonia Bod”, de către Compania Națională de Investiții, care explică faptul că va da finanțare când va avea bani.

Un document cu care Arsene va putea să se laude din patru în patru ani de acum înainte, ori de câte ori va aspira la fotoliul de primar. Investiția tot în evidențele CNI se va afla așteptând finanțare.

De remarcat însă că primarul fură startul campaniei electorale împărțind meritul „colosalului succes” cu PNL Bod și nu cu instituția pe care o conduce.

Ce ar trebui bodenii să înțeleagă, că proiectul din Bod a fost inclus pe listele CNI prin sfori trase de PNL Bod, prin influență politică? Păi asta nu prea este în regulă cum nici începerea campaniei electorale înainte de vreme nu e.

„Investind in educatie, investim in viitorul copiilor nostri.
PNL Bod impreuna cu primarul Sergiu Arsene au reusit sa incheie cu succes prima faza a proiectului Campusul Scolar Colonia Bod.

Mai jos puteti vedea informarea Compania Nationala de Investitii care confirma ca obiectivul a fost introdus pe lista de investitii.

Fiti alaturi de noi si proiectele noastre”, se arată în postarea PNL Bod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.