Primul joc de explorare cu tematică de Halloween se lansează la Brașov

Questo, aplicația de explorare a orașului, lansează primul joc urban de acest tip din orașul Brașov sâmbătă seara, 26 octombrie. În aceeași zi, peste 50.000 de oameni sunt așteptați să participe la evenimente similare în alte 23 de orașe din Europa.

Pentru prima dată la Brașov, organizatorii provoacă oamenii să se plimbe prin oraș pentru a descoperi cele mai bântuite locuri și cele mai înfricoșătoare povești locale într-un mod unic.  Ghidați de aplicația mobilă românească Questo, oamenii vor urma indicii și vor rezolva ghicitori într-un joc prin oraș care combină elemente de vânătoare de comori și de escape room.

Oamenii pot pleca pe traseu de la ora 19:30 din Piața Sfântul Ioan. Durata estimată a jocului este de o oră și jumătate, iar prețul este de 24,99 lei pe echipă (max. 4 persoane). Bilete pot fi achiziționate de pe website-ul Questo sau direct din aplicația de iOS sau Android.

Citeste și:  Aproape 588 de milioane de lei vor finanța 46 de noi proiecte de infrastructură. Peste peste 13 milioane de lei pentru comunele Șoarș și Șinca

„Am lucrat cu povestitori locali din Europa pentru a aduna cele mai înfricoșătoare povești și a aduna cele mai înspăimântătoare locuri din 23 de orașe. Cu o mulțime de clădiri bântuite și legende urbane, Brașovul este perfect pentru acest tip de experiență. Rezultatul este un joc unic de Halloween care dezvăluie locuri și povești pe care nici localnicii nu le cunosc. Ne așteptam ca peste 1000 de brașoveni să participe la eveniment în noaptea de 26 octombrie.”, a spus Alex Govoreanu, organizator și CEO al Questo.

Acesta este al doilea an în care Questo organizează evenimente de Halloween în Europa. În 2018, peste 20.000 de persoane au participat la acest eveniment în 10 orașe. În acest an, evenimentul va avea loc simultan în 23 de orașe precum Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Londra, Paris, Roma, Barcelona, Glasgow, Dublin și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.