Pro Business Together #3, evenimentul momentului în afaceri, la Brașov

Evenimentul momentului în business va avea loc la Brașov chiar în această toamna! “Pro Business Together”, editia a treia, se va desfășura pe 04 noiembrie 2019, la inițiativa Asociației ProAfaceri in noul pol al afacerilor din Brasov si din regiune: CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri.
Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național. Prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.
Asociația ProAfaceri Brașov [ www.proafaceri.com ] își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.
În prima parte a lunii noiembrie, mediul de afaceri brașovean se va întruni în cadrul unui eveniment de business de calitate, când speakeri de business de renume vin la Brasov pentru a împărtăși din experiența și cunoștințele lor, keynote speaker fiind Dragos Anastasiu – presedintele Camerei de Comert Romano-Germane, un important om de afaceri roman.
Evenimentul reunește aspecte teoretice și, mai ales, practice ce vor fi prezentate de către personalități ai mediului de afaceri, experți și consultanți recunoscuți național și internațional.
Evenimentul de pe 4 noiembrie 2019 va debuta la ora 16.00 cu conferinta de deschidere a proiectului
Pe lângă discursuri și workshop-uri, Q&A, networking si tombolă, agenda evenimentului va cuprinde o cină însoțită de o degustare de vinuri.
Conferinta “Pro Business Together #3” se adresează antreprenorilor, oamenilor de afaceri, top managerilor, managerilor de departament, freelancerilor și tuturor celor interesați de mediul de afaceri brașovean. Unul dintre cele mai interesante momente va fi cel denumit: “Get to know each other”, in care membrii Clubului ProAfaceri, implicati in organizarea evenmentului, vin sa isi prezinte succinct afacerile intr-un moment de networking cu intreaga sala
Antreprenori din Brașov și județele învecinate se vor întâlni la CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri (str Institutului, zona Avantgarden/Institutl Cartofului) într-o locație dedicate afacerilor, pentru a descoperi noi oportunități de dezvoltare personală și a afacerii.
Conferinta de afaceri “Pro BusinessTogether” #3 va fi un eveniment de top ce propune antreprenorilor, freelancerilor si managerilor dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business, precum și prezentări ale oportunităților și instrumentelor utile în dezvoltarea afacerilor, oferind soluții concrete, resurse și informații pentru acestea
Evenimentul se va concentra pe factorii cheie cu un impact major în performanța afacerilor.
Conferința își propune să ofere cadru pentru:
• Dezbaterea pe marginea subiectelor actuale de business.
• Prezentări ale oportunitățiilor și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor.
• Acces la consultanță și know-how.
• Workshop-uri interactive pentru dezvoltarea personală și profesională.
• Networking cu potențiali parteneri de afaceri (clienți, furnizori, angajatori)
Agenda inițială a evenimentului este:
16,15 – 16,30 – Primirea participantilor

16,30- 17,30 – Conferinta de deschidere proiect POCU “Dezvoltarea continua si sustinuta a antreprenoriatului social in Regiunea Centru” – SMART SOCIAL BUSINESS, cod proiect 128458 
17,30 – 17,45 – Networking informal

17,45 – 18,00 – Deschiderea evenimentului. Analist Radu Limpede – moderator eveniment

18,00 – 18,20 – Dragos David – director Agentia Metropolitana Brasov

18,20 – 18,35 – Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (neconfirmat).

18,35 – 19,10 – “Get to Know Each Other” – prezentarea Comunitatii ProAfaceri Brasov (domenii de activitate, proiecte reusite, modele de afaceri, oportunitati de colaborare). Cardul de membru ProAfaceri

19,10 – 19,40 – keynote speaker Dragos Anastasiu – antreprenor

19,40 – 20,00 Tombola ProAfaceri (premii in bunuri si servicii, dar si membership gratuit la ProAfaceri Club)

20,00 – 20,10 Inchiderea evenimentului

20,10 – 22,00 Degustare de vinuri, cina tip bufet, networking informal.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Așadar, Asociația ProAfaceri are deosebita plăcere sa vă invite la un eveniment de business de calitate organizat la înălțime. În data de luni, 4 noiembrie 2019, la ora 16.00 vă așteptăm la CATTIA (str Institutului) la conferința Pro Business Together #3 pentru a dezbate cu invitații noștri care ar fi cele mai eficiente soluții pentru a dezvolta mediul de afaceri și a stimula creșterea sustenabilă a economiei locale și nu numai.
Inscrieri aici: https://www.proafaceri.com/event/pro-business-together-3/
Parteneri: Alchemy Business Hub, Coson Media, restaurant Casa Brasoveana, cofetaria Herr Strudel, atelier Baby Shop, Daune Auto Brasov, Herbashop.ro, Famous Gift, Raw Visual, 3 D Print Brasov, Cont Consulting.
Parteneri media: Economistul, Business Talk, Romania Salbatica
Înscrie-te acum și beneficiezi de Early Bird. Pret bilet Regular: 150 lei, bilet VIP 190 lei.

Viziunea ProAfaceri este de a fi prima optiune a antreprenorilor in cee ace priveste infiintarea, managerirerea, finantarea si internationalizarea afacerilor.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

Pro Business Together #3Pentru orice alte detalii vă stăm la dispozitie la 0730 830 760 si office@proafaceri.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.